Семеен албум


Казвам се Румяна. Родена съм в Коларово, Старозагорска област на 26 юли 1952 г под знака на Лъва : ако минете с мишката върху лъва, ще чуете благородния ми рев. Омъжена съм за Ришар наречен още Рико, който е сьздател на интернет страници, информатик, писател, астролог, графолог и още много други неща... Rico et Roumi
Рико и Руми


 Аз, Маршала !!
 Аз, Маршалшата !!
Моите родители : Баща ми Кольо. Наречен с топлота от Ришар “Маршала” заради ордените и медалите, с които татко много се гордее. Майка ми се казва Мария и независимо от красивата и усмивка, “Маршала” в къщи е тя.
Това е дъщеря ми Женя. Тя е лекар и асистент в Катедра Анатомия на медицински институт при Тракийски университет гр. Стара Загора (уф, че дълго). Приятелят и Дима (= Дмитри или Dis-moi) е невро-хирург, страстен рибар и специалист по скарата (прочутите грийадовичи).

 Ку- ку, това съм аз !
Женя и Яна

 Dis-moi
Дима
Ето го и Димата – победителят в Обиколката на Франция. Лавровият му венец е толкова голям, че трябва да го носи не върху, а над главата си.
При « Gaston », известният китайски ресторант

Дима и Рико


Руми и Женя

 И аз, аз пък съм Чавдар, 
 да го знаете !
Чавдар

Ето и Чавдар – моят син. Всестранно надарен в областта на изкуството. Учи в театралното училище « Рьоне Симон (René Simon) » в Париж.

 Семейство Шибилеви
Семейство Шибилеви в комплект : от ляво на дясно на преден план : майка Мария, внучката й Мария и сина й Мирослав (баща на Мария и брат на Руми). На втори план от ляво на дясно : Руми, Камен (синът на Мирослав и, естественно, брат на Мария), Жени, дъщерята на Руми, и Чавдар, синът на Руми.
 Trois générations de jolies femmes
Мария, майката на Румяна, Дарина, снаха й, и Мария, дъщерята на Дарина.
 A la campagne
A la campagne, chez les parents de Dima
Au 1er plan à gauche Rico, à droite, la maman de Dima ; puis la sœur de Dima ;
au 2ème plan, à gauche Jénie, à droite Lulu, l'ami de la famille.
On aperçoit la tête de Roumi à côté de Rico.Това което липсва в моето C.V. е моето детство (ама наистина безгрижно и щастливо с такива мама и тати и брат ми Мирослав), младост (каква, ако не буйна), моите любови (с екстазите и мъките на кога обичана, кога изоставена), спорта, (все се питам дали пък леката атлетика не изгуби в мое лице един световен, стига скромност, и олимпийски шампион), приятелите ми, съучениците ми (скоро срещнах двама от тях във Франция), състуденти и колеги (скоро срещнах пет от тях тук, във Франция), пътешествията ми (много, далечни и по-близки) , учениците ми – толкова много вече (скоро срещнах един в Париж)...

Липсват и моите несгоди, несполуки, много падания и бели нощи...Нека да липсват. Те са си свършили работата. Я каква съм мъдра сега !!! И опитна !!!Учението ми

Виж CV


Професионалният ми живот

Виж CV, извинете, там липсват няколко години като преводачка в транспортната фирма СС – Яна, гр. Ямбол, официалните и приятелски контакти с Белгия.

През лятото на 2004 година бях преподавателка и водех курсове за ограмотяване на имигрантски семейства. Това беше много приятна работа.Интересите ми

Дали пък и светът на спектакъла не изгуби в мое лице своята поредна звезда? Толкова обичам театъра !!! И шоколад също, а да, и сладолед, ммм !

Преди четях много, а сега плавам в Интернет. Обичам морето, банално, нали? Ама аз го обичам през септември, в Созопол, на фестивала Аполония. Има коктейл от моите вкусове – ... театър, ... музика, ... живопис, по една щипка слънце, пясък, морски бриз и всичко това поръсено с мнооого вино, риба, студена бира и овкусено с приятели.

Моите бъдещи планове

Да остарявам бавно и красиво с Ришар
Начало Стара Загора История География Изкуство Традиции Туризъм Кухня Линкове CV Златна книга (уроци)